Diğer
Yaşam
Kavruldukça tohumun kabuğu gevrekleşiyor, tohumdan kolaylıkla ayrılıyor ve tohumun rengi kremden açık karamele dönüşüyor; kavurma işlemi sadece tohumların rengini değiştirmekle kalmıyor, aynı zamanda lezzetini de artırıyor.
Dünya
Gündem
“Benim başkanlık dönemimle ilgili yaptığı açıklamaların tamamı gerçek dışı olup, hepsinin cevabı vardır”
Ekonomi
Spor
"Hakemler hakkında endişelenmek yerine futbola odaklanmalıyız. Maçlar sahada kazanılır"
"Ben ve benim gibiler ülkeyi sevdiğimiz, muhalefetin ne olduğunu bildiğimiz, geçmişte yaşananların farkında olduğumuz için hükûmete destek veriyoruz”
"O ve O'nun tayfası; bir ara Özel ile İmamoğlu’nu kapıştırmaya kalktı"
Politika
Kadının evlendikten sonra bekarlık soyadını tek başına kullanamayacağını içeren madde 9. Yargı Paketi'nden çıkarılmıştı
Daha Fazla
© Tüm hakları saklıdır.